Köp- och leveransvillkor

 

Villkor Följande gäller för alla beställningar som görs av kunden (nedan kallad ”du”) på Mathörnan Livs Pizzeria är registrerat företag Kimia BZ AB (organisationsnummer 559227-8435) auktoriserade Butik.


Priserna

priser som anges på webbplatsen anges  inkl. MOMS . Priserna står alltid i ”kassan” innan köp, där både moms och fraktkostnader visas.

 

Personlig information

Informationen registreras hos oss genom att följa reglerna för GDPR: Namn, adress, kontaktpersoner, e-post, telefonnummer och leveransadresser. Vi kan ha garantiåtagande med dig för det arbete vi utfört. Om du vill kan du begära ett registerutdrag från oss för att se vilka uppgifter vi har sparat om dig. Vi är skyldiga att rätta information som är felaktig, ofullständig eller vilseledande.

 

 

Personuppgiftsansvarig hos oss är: mathornanlivspizzeria@gmail.com

 

Personuppgifter är skyddade mot yttre kränkningar. Du har rätt att en gång per kalenderår få information om dina personuppgifter som behandlas av dig, oavsett hur de samlades in. Om du vill ha sådan information, vänligen skicka en skriftlig begäran till oss.

Om dina personuppgifter behandlas i strid med personuppgiftslagen har du rätt att begära att dina personuppgifter rättas, spärras eller raderas. Dina personuppgifter får inte behandlas för direktmarknadsföring om du motsätter dig sådan behandling. Du har rätt att när som helst återkalla ditt samtycke att behandla personuppgifter.

Vi åtar oss att inte avslöja eller sälja personlig information som vi samlar in från våra kunder. Vi samlar endast in den information vi behöver för att behandla din beställning och informationen används endast av oss själva och de partners vi använder för att genomföra köpet.

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalningsmetoder behöver vi dela en del av dina personuppgifter med Klarna, såsom kontakt- och beställningsuppgifter,så att Klarna kan bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalningsmetoder för dig.

Du hittar mer information om Klarna här. Användningen av denna information regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.

 

 

Beställa

Hos Mathörnan Livs Pizzeria kan du beställa produkterna via vår hemsida. Vi säljer även våra produkter direkt över disk i vår butik .

 

Betalning

På hemsidan kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder. Välj den metod och leveransmetod som passar dig bäst när du kommer till kassan innan du bekräftar ditt köp. Minderåriga (under 18) får inte göra några köp utan föräldrarnas godkännande.Alla beställningar via Mathörnan Livs Pizzeria är bindande. Betalning ska ske i svenska kronor. Debitering av kort sker direkt vid köp.

Alla priser på Mathörnan Livs Pizzeria är inklusive moms om inget annat anges. Momsen på livsmedel är 12 %. Kvitto och momsspecifikation erhålls från respektive restaurang eftersom det är dessa som säljer produkterna.

Betala inom 14 dagar: Betalningstiden är 14 dagar från avsändning av varorna. Villkoren för att betala inom 14 dagar finns här .

Konto: Klarna Account är en kontokredit som Klarna tillhandahåller och som ger låntagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minst 50 kr) av det totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med godkända villkor i kassan. För mer information om Klarna-konto inklusive allmänna villkor och standardiser europeisk konsumentkreditinformation hittar du här.


Om något är fel på din beställning ber vi dig kontakta oss omedelbart via e-post mathornanlivspizzeria@gmail.se. Så snart som möjligt efter att vi mottagit din reklamation eller åsikt granskar vi ärendet för att identifiera problemet med syfte att finna en lösning. Mathornan Livs Pizzeria förbehåller sig rätten att avgöra vad som anses vara en lämplig lösning i varje enskild situation.Diverse

Vi reserverar oss för skrivfel, felaktigt publicerade priser, specifikationer och tekniska data. Om du har några tvivel eller frågor, vänligen kontakta kundtjänst.

 

Kimia BZ AB

Björcksgatan 35, 416 52 Göteborg

Tel: 031 22 11 50

Mobil: 073 153 10 12

Organisationsnummer: 559227-8435

Verksamhet: Livs & Pizzeria

Momsnummer:  SE559227843501

E-post: mathornanlivspizzeria@gmail.com